Φιλαρμονική Πνευματικού Κέντρου Πάτμου

Κανονική λειτουργία Φιλαρμονικής του Πνευματικού Κέντρου Πάτμου

Και φέτος η Φιλαρμονική του Πνευματικού Κέντρου Πάτμου θα λειτουργήσει με συνέπεια και αγάπη για τη μουσική, προσφέροντας μια ευχάριστη και δημιουργική διέξοδο στον ελεύθερο χρόνο των παιδιών του νησιού μας.

Τα μέλη της Φιλαρμονικής θα έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν πνευστά και κρουστά όργανα της αρεσκείας τους, όπως: φλάουτο, κλαρινέτο, σαξόφωνο (Άλτο-Τενόρο), φλογέρα κλασσική, τρομπέτα, βαρύτονο, κρουστά. Εκτός από την εκμάθηση των οργάνων, τα παιδιά μαθαίνουν και θεωρία της μουσικής.

Στόχος της Φιλαρμονικής είναι η προσφορά μουσικής παιδείας στα μέλη της, αλλά και η καλλιέργεια του χαρακτήρα των παιδιών, η ανάπτυξη ομαδικής εργασίας, η καλλιέργεια της προσπάθειας και της επιμονής για ένα καλύτερο αποτέλεσμα και η γνωριμία με μουσικά ακούσματα από όλο τον κόσμο.

Ο μαέστρος της Φιλαρμονικής κ. Κώστας Νούσιας προσκαλεί όλα τα παιδιά άνω των 10 ετών και όλους τους ενήλικες που επιθυμούν να γίνουν μέλη της Φιλαρμονικής στην πρώτη προγραμματισμένη συνάντηση το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο «ΠΑΤΜΙΟΝ» Πολιτιστικό Κέντρο και ώρα 11:00.

Τα μαθήματα στη Φιλαρμονική είναι ΔΩΡΕΑΝ και δεν απαιτείται αγορά οργάνων.

Πληροφορίες: Κώστας Νούσιας: 6932404642 Θεολόγος Πέντες: 6977772455

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε:

  • Σάββατο 11:00-15:00
  • Κυριακή 10:00-14:00 & 17:00-21:00

ΣΤΟ «ΠΑΤΜΙΟΝ» ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Παροχές