Ο Δήμαρχος

Αγαπητοί συμπολίτες και φίλοι της Πάτμου,

Είναι μεγάλη μου χαρά, να σας καλωσορίσω στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πάτμου, η οποία έχει σκοπό, να σας δώσει την δυνατότητα να εξερευνήσετε το πανέμορφο νησί μας και ταυτόχρονα να ενημερωθείτε για όλα τα νέα, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις της τοπικής μας κοινότητας. Ο νέος, ανανεωμένος και σύγχρονος ιστότοπος προσφέρει παράλληλα πολλαπλές ενότητες, που μπορούν να καλύψουν άμεσα τις ανάγκες του κάθε πολίτη, βελτιώνοντας την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής του.

Ο Δήμος Πάτμου παρέχει επιπλέον μια σειρά από ψηφιακές υπηρεσίες, διευκολύνοντας την εξυπηρέτηση των Δημοτών, δίνοντας τους την δυνατότητα για άμεση επικοινωνία με τους εκπροσώπους του Δήμου για όλα τα δημοτικά θέματα, με σκοπό την έγκαιρη ανταπόκριση των υπηρεσιών μας.

Την ίδια στιγμή, στον Δήμο μας, εργαζόμαστε σκληρά για να προάγουμε και να αναδείξουμε την πολιτιστική και φυσική κληρονομιά του τόπου μας. Η Πάτμος, με τον πολιτισμό, την ιστορία και τη φυσική ομορφιά της, αποτελεί έναν πραγματικό θησαυρό και προσκαλούμε τον κάθε επισκέπτη του νησιού μας, να ανακαλύψει τη μαγεία του τόπου μας μέσα από αυτήν την ηλεκτρονική πύλη.

Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας!

Καλή περιήγηση!

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Πάτμου

Νικήτας Τσαμπαλάκης

Ο Δήμος