ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΜΟΥ 2023

9 Νοεμβρίου, 2022 16:58

              Ο Δήμος Πάτμου, στα πλαίσια εκπόνησης του ημερολογίου για το έτος 2023 καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στην ενέργεια αυτή να αποστείλουν φωτογραφικό υλικό, αποκλειστικά δικής τους δημιουργίας στην κάτωθι ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

                  Η καταληκτική προθεσμία αποστολής του φωτογραφικού υλικού είναι  η 16/11/2022. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι ευκρινείς, με φωτεινότητα και κοντράστ και να είναι σωστές στα χρώματα των θεμάτων που αντιπροσωπεύουν, προκειμένου να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση κατά την εκτύπωση offset. Ο όγκος τους πρέπει να είναι τουλάχιστον 12 mb και να έχουν μέγεθος  21 χ 14 εκατοστά ( πλάγιο θέμα ) στα 300 dpi. 

Η αποστολή τους θα πρέπει να γίνεται σε αρχείο PDF ή TIF ή JPEG και οι φωτογραφίες που θα επιλεχθούν, θα αξιοποιηθούν για κάθε μήνα του έτους. Η θεματολογία των φωτογραφιών είναι ενδεικτική : Σπήλαιο της Αποκάλυψης, Ιερά Μονή του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου, Ιερός Νιπτήρας, Κρουαζιέρα, Μαρίνα Πάτμου, Αρκιοί, Μαράθι, Ανεμόμυλοι, Αγριολιβάδι, Πέτρα, Κάμπος, Ψιλή Άμμος, Λιβάδι Γερανού, Λιμάνι Πάτμου, ηλιοβασίλεμα, αρχιτεκτονική Πάτμου, πολιτιστικές εκδηλώσεις ή οτιδήποτε άλλο θέμα μπορεί να συμβάλλει στην ανάδειξη του νησιού.  Σε κάθε περίπτωση, η κάθε φωτογραφία θα πρέπει να συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του δημιουργού/φωτογράφου ότι επιτρέπει στον Δήμο Πάτμου, την χρήση της φωτογραφίας του αποκλειστικώς και μόνο για τον σκοπό της έκδοσης ημερολογίου 2023 του Δήμου Πάτμου. Σημειώνεται ότι  το όνομα του δημιουργού/ φωτογράφου θα αναγράφεται επί της φωτογραφίας ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχει ιδιαίτερη μνεία για την προσφορά του επί του ημερολογίου σε ειδικό υπόμνημα.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Αθλητισμού και Παιδείας

Νικόλαος Κουτούζος