ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

6 Αυγούστου, 2020 22:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε με το παρόν τους Δημότες της Πάτμου ότι ιδρύθηκε και λειτουργεί Εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο , το οποίο εδρεύει στις εγκαταστάσεις της δημοτικής αγοράς Σκάλας Πάτμου (1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2247031199).

Η ίδρυση και λειτουργία του εν λόγω Πυροσβεστικού Κλιμακίου κρίθηκε απαραίτητη για την άμεση επιχειρησιακή δράση της Π.Υ στο νησί μας.

Η εγκατάσταση του κλιμακίου είναι αποτέλεσμα σύνθετων ενεργειών και ως Δήμαρχος εκφράζω τις ευχαριστίες μου προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη,  τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά, τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειο Παπαγεωργίου, τον Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο κ. Στέφανο Κολοκούρη, τον Υπαρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο κ. Ιάκωβο Κλεφτοσπύρο, τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης Υποστράτηγο κ. Ιωάννη Σταμούλη, τον Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου Αρχιπύραχο κ. Βασίλειο Κοκμοτό, τον Διοικητή Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Δωδεκανήσου Πύραρχο κ.Ιωάννη Τσιτσικά και τον  Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Κω Πύραχο κ. Μιχαήλ Κρασσά για την εποικοδομητική συνεργασία, καθώς και καθέναν και καθεμία , με τη  συμβολή των οποίων ιδρύθηκε και λειτουργεί το Εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής  είναι η ίδρυση Μόνιμου Πυροσβεστικού κλιμακίου στο νησί μας.

    Ο Δήμαρχος
Ελευθέριος Πέντες