Ανακοίνωση για δηλώσεις εμβολιασμών μέχρι 09-05-2021

7 Μαΐου, 2021 17:30

Ο Δήμος Πάτμου στο πλαίσιο συνεργασίας του με το Κέντρο Υγείας Πάτμου σχετικά με την  εμβολιαστική διαδικασία για τον COVID-19, ενημερώνει τους μόνιμους κατοίκους ηλκίας από 18 έως 59 ετών, που επιθυμούν νε εμβολιαστούν , ότι μπορούν να δηλώνουν τα στοιχεία τους  στο τηλέφωνο 2247360420 του ΚΕΠ Δήμου Πάτμου, μέχρι και την Κυριακή 9 Μαΐου2021.

Όπως ενημέρωσε το Δήμο Πάτμου η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας η παραπάνω ημερομηνία (9 Μαΐου)  είναι καταληκτική για τη διαδικασία εμβολιασμού των μόνιμων κατοίκων που επιθυμούν να εμβολιαστούν και μετά δεν θα υπάρχει δυνατότητα εμβολιασμού.

Για τον παραπάνω λόγο και ενόψει του ανοίγματος των δραστηριοτήτων της  εστίασης και του τουρισμού τις επόμενες ημέρες, παρακαλούμε να σκεφθεί ο καθένας από εμάς σοβαρά ότι ο εμβολιασμός είναι το ασφαλέστερο μέτρο προστασίας από τον κορωνοϊό και να πράξει το καλύτερο για τον εαυτό του και τον συνάνθρωπό του .

Τα στοιχεία τα οποία πρέπει να δηλώνουν είναι :
1) Επώνυμο
2) Όνομα
3) ΑΜΚΑ
4) Κινητό Τηλέφωνο

Οι αλλοδαποί μόνιμοι κάτοικοι που δεν έχουν ΑΜΚΑ πρέπει νε εκδώσουν πρώτα προσωρινό ΑΜΚΑ για να μπορέσουν να εμβολιαστούν.

Ο Δήμαρχος
Ελευθέριος Πέντες