ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

8 Ιανουαρίου, 2021 17:08

Αγαπητοί συνδημότες, επαγγελματίες, φίλες και φίλοι                   

Παράλληλα με τις δράσεις για την καλύτερη διαχείριση  της μεγαλύτερης κρίσης που βιώνουμε τις τελευταίες δεκαετίες, ο Δήμος Πάτμου σχεδιάζει οργανωμένα και θέτει τις βάσεις με σκοπό την ενίσχυση της εξωστρέφειας των νησιών μας.

 Στο πλαίσιο αυτό, σχεδιάζουμε τη διεύρυνση της δυνατότητας προβολής του προορισμού μέσα από τα social media και έγκριτα ΜΜΕ στον Τύπο και το Διαδίκτυο.

Σας καλούμε να συνδράμετε στην προσπάθεια αυτή, αποστέλλοντας φωτογραφικό υλικό για τα νησιά Πάτμο, Μαράθι και Αρκιούς, στις παρακάτω θεματικές ενότητες και σύμφωνα με τις ακόλουθες προδιαγραφές.

Ζητούμενες προδιαγραφές φωτογραφικού υλικού:

 • Αρχεία  jpeg.
 • Μέγεθος πάνω από 3 MB.
 • Η κάθε φωτογραφία θα έχει όνομα, ανάλογα  με τη θεματική ενότητα που θα  απεικονίζει.
 • Προθεσμία αποστολής, έως και 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021.

Μπορείτε να αποστείλετε τις φωτογραφίες στο e-mail της εταιρίας συμβούλων τουρισμού του Δήμου ([email protected]) προκειμένου να συγκεντρωθεί  επαρκές φωτογραφικό υλικό για την προβολή των νησιών μας. Στο σώμα κειμένου του e-mail θα πρέπει να αναφέρετε  το όνομα και το τηλέφωνο σας και πως επιθυμείτε να δημοσιευθεί το φωτογραφικό υλικό σας  με ή χωρίς copyrights, σε κάθε ενέργεια προβολής του Δήμου πχ στο διαδίκτυο (website του Δήμου, social media κτλ) σε ΜΜΕ, σε παρουσιάσεις του προορισμού ή σε μέρος αυτών.

Η κάθε φωτογραφία θα πρέπει να έχει ως όνομα την περιοχή/ θέμα που θα απεικονίζει.  

 Θεματικές ενότητες φωτογραφικού υλικού:

 1. Παραλίες
 2. Χωριά- Οικισμοί
 3. Πολιτιστική κληρονομιά και παράδοση, πχ θέματα: φορεσιές, παραδοσιακοί χοροί, ήθη, έθιμα, πανηγύρια, γιορτές, εκδηλώσεις, φεστιβάλ κτλ   
 4. Χλωρίδα και πανίδα του τόπου
 5. Εκκλησίες-–Μοναστήρια
 6. Θαλάσσια σπορ
 7. Μονοπάτια
 8. Μουσεία -μνημεία
 9. Γαστρονομία
 10. Αρχιτεκτονική

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκρισή σας και την πρόθεση να στηρίξετε την προσπάθεια του Δήμου Πάτμου, με στόχο την ανάδειξη του προορισμού.

     Ο Δήμαρχος
Eλευθέριος Πέντες