Πρόσκληση για την εορτή των τριών Ιεραρχών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Σας γνωρίζουμε, ότι το ερχόμενο Σάββατο  30η  λήγοντος μηνός Ιανουαρίου 2016  θα τελεστεί στο Δημοτικό Ιερό Ναό Μεγάλης Παναγιάς η καθιερωμένη εορτή των Τριών Ιεραρχών με μνημόσυνο των Δωρητών του Δήμου, των Ιδρυτών,  Αφιερωτών και Ευεργετών των Σχολών της Πάτμου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Δήμος θα παραθέσει δεξίωση στο Δημαρχείο κατά τη διάρκεια της οποίας θα τιμηθεί ο Παν/τατος Αρχιμανδρίτης Πρόχορος Βιολέντης, για τη συμπλήρωση 50 ετών εφημερίας και προσφοράς του στο Δημοτικό Ιερό Ναό της Μεγάλης  Παναγιάς .

Παρακαλούμε να τιμήσετε την εορτή με την παρουσία σας.

 Ο Δήμαρχος

 Στόϊκος Γρηγόρης

Δείτε και αυτό

Γραφείο Τύπου

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πάτμου ενόψει των Χριστουγέννων ενημερώνει τους κατοίκους και τους επισκέπτες  του νησιού για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν  .

H Πάτμος

9° Φεστιβάλ Γεύσης και Παράδοσης

   Φεστιβάλ Γεύσης και Παράδοση Ο Δήμος Πάτμου συνδιοργανώνει   με την Μ.Κ.Ε. Αποκάλυψη και την εφημερίδα (www.patmostimes.gr) Πατμιακά Χρονικά το 9° Φεστιβάλ γεύσης και παράδοσης Αιγαίου. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν

Εκδηλώσεις

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΠΑΤΜΟΥ «Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ»         ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  1η    & ΚΥΡΙΑΚΗ 2α  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΣΤΟ ΠΑΤΜΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ 09.30 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!! ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ