Δελτίο Τύπου Πνευματικού Κέντρου Πάτμου – Φιλαρμονική Πάτμου

Και φέτος η Φιλαρμονική του Πνευματικού Κέντρου Πάτμου θα λειτουργήσει με συνέπεια και αγάπη για τη μουσική, προσφέροντας μια ευχάριστη και δημιουργική διέξοδο στον ελεύθερο χρόνο των παιδιών του νησιού μας.

Τα μέλη της Φιλαρμονικής θα έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν πνευστά και κρουστά όργανα της αρεσκείας τους, όπως: φλάουτο, κλαρινέτο, σαξόφωνο (Άλτο-Τενόρο), φλογέρα κλασσική, τρομπέτα, βαρύτονο, κρουστά. Εκτός από την εκμάθηση των οργάνων, τα παιδιά μαθαίνουν και θεωρία της μουσικής.

Στόχος της Φιλαρμονικής είναι η προσφορά μουσικής παιδείας στα μέλη της, αλλά και η καλλιέργεια του χαρακτήρα των παιδιών, η ανάπτυξη ομαδικής εργασίας, η καλλιέργεια της προσπάθειας και της επιμονής για ένα καλύτερο αποτέλεσμα και η γνωριμία με μουσικά ακούσματα από όλο τον κόσμο.

Ο μαέστρος της Φιλαρμονικής κ. Κώστας Νούσιας προσκαλεί όλα τα παιδιά άνω των 10 ετών και όλους τους ενήλικες που επιθυμούν να γίνουν μέλη της Φιλαρμονικής στην πρώτη προγραμματισμένη συνάντηση το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο «ΠΑΤΜΙΟΝ» Πολιτιστικό Κέντρο και ώρα 11:00.

Τα μαθήματα στη Φιλαρμονική είναι ΔΩΡΕΑΝ και δεν απαιτείται αγορά οργάνων.

Πληροφορίες: Κώστας Νούσιας: 6932404642 Θεολόγος Πέντες: 6977772455

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε:

Σάββατο 11:00-15:00

Κυριακή 10:00-14:00 & 17:00-21:00

ΣΤΟ «ΠΑΤΜΙΟΝ» ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΥΤΟΥΖΟΣ Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δείτε και αυτό

Γραφείο Τύπου

Δελτίο Τύπου

Το στέλεχος της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κ. Villebrord Sluijters επισκέφθηκε τον χώρο ανακύκλωσης στον Χ.Υ.Τ.Α. της Πάτμου και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον τρόπο με

Αποφάσεις Δημάρχου

Ορισμός Αντιδημάρχων (Απόφ. Δημαρχ. 282)

Απόφαση Αριθμ.  282 Ο Δήμαρχος Πάτμου Έχοντας υπόψη: Tο άρθρο 59 του Ν.3852/10 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης» (Α΄87), όπως αντικαταστάθηκε από την παρ.1 του άρθρου

Γραφείο Τύπου

Απόφαση ορισμού υπευθύνου Γραφείου Τύπου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ