Δελτίο Τύπου για το ιδιοκτησιακό.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία του Υφυπουργού Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριου Σαντορινιού, του Δημάρχου Πάτμου κ. Γρηγόρη Στόικου, του Δημοτικού Συμβούλου της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Σπύρου Μαυρωνά, της ορισμένης από το Δήμο για το ιδιοκτησιακό καθεστώς Δικηγόρου κ. Μάρθας Μαρτσούκα και του συνεργάτη του Υφυπουργού κ. Γιάννη Βασιλικού πραγματοποιήθηκε σήμερα 20/12/2017 και ώρα 10:00 στο Υπουργείο Οικονομικών συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κ. Θεοπίστη Πέρκα με θέμα: «Επίλυση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Πάτμου και των Αρκιών».
Έγινε πλήρη ενημέρωση του θέματος, τόσο στην ίδια όσο και στους συνεργάτες της και παραδόθηκε πλήρης φάκελος σε ότι αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς τόσο της Πάτμου όσο και των Αρκιών.
Η συνάντηση έγινε σε κλίμα κατανόησης και συναίνεσης και αποφασίστηκε να δοθεί πρέπουσα λύση προκειμένου να σταματήσει το Ελληνικό Δημόσιο να διεκδικεί τις περιουσίες τόσο του Δήμου όσο και των ιδιωτών.
Θερμές ευχαριστίες στον κ. Νεκτάριο Σαντορινιό, ο οποίος μερίμνησε προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση.

Δείτε και αυτό

Δήμος Πάτμου

Συνάντηση με εκπροσώπους από το Glastonbury

Την Πάτμο επισκέφθηκε η πρώην Δήμαρχος και νυν δημοτική σύμβουλος της αδελφοποιημένης μας πόλης Glastonbury, κα Sue Thurgood, την περασμένη εβδομάδα. Μαζί με τη συνεργάτη της κα Jessie και την

Δημοσιεύματα

Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ.Σ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτμος, 4 Μαΐου 2018 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αριθμ.Πρωτ: 2994 ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Δ/νση : Χώρα Πάτμος 85500 ΠΡΟΣ: Τον κ. Δήμαρχο και τα Μέλη του Δημοτικού Πληροφορίες: Ελένη Ελισσαίου Συμβουλίου

Γραφείο Τύπου