Δελτίο Τύπου για το ιδιοκτησιακό.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία του Υφυπουργού Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριου Σαντορινιού, του Δημάρχου Πάτμου κ. Γρηγόρη Στόικου, του Δημοτικού Συμβούλου της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Σπύρου Μαυρωνά, της ορισμένης από το Δήμο για το ιδιοκτησιακό καθεστώς Δικηγόρου κ. Μάρθας Μαρτσούκα και του συνεργάτη του Υφυπουργού κ. Γιάννη Βασιλικού πραγματοποιήθηκε σήμερα 20/12/2017 και ώρα 10:00 στο Υπουργείο Οικονομικών συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κ. Θεοπίστη Πέρκα με θέμα: «Επίλυση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Πάτμου και των Αρκιών».
Έγινε πλήρη ενημέρωση του θέματος, τόσο στην ίδια όσο και στους συνεργάτες της και παραδόθηκε πλήρης φάκελος σε ότι αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς τόσο της Πάτμου όσο και των Αρκιών.
Η συνάντηση έγινε σε κλίμα κατανόησης και συναίνεσης και αποφασίστηκε να δοθεί πρέπουσα λύση προκειμένου να σταματήσει το Ελληνικό Δημόσιο να διεκδικεί τις περιουσίες τόσο του Δήμου όσο και των ιδιωτών.
Θερμές ευχαριστίες στον κ. Νεκτάριο Σαντορινιό, ο οποίος μερίμνησε προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση.

Δείτε και αυτό

Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πάτμου μαζί με Δημοτικούς Συμβούλους ποτίζουν τα δεντράκια που πρόσφατα φυτεύτηκαν στο χώρο της Αποκάλυψης. Attachments ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10 Νοε 2017 (721 kB)

Γραφείο Τύπου

Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμαρχος Πάτμου, διακηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής, για την

H Πάτμος

Το νησί της Αποκάλυψης

“Εγενόμην εν τη νήσω τη καλουμένη Πάτμω δια τον λόγον τού Θεού και δια την μαρτυρίαν τού Ιησού Χριστού. Εγενόμην εν πνεύματι εν τη Κυριακή ημέρα και ήκουσα οπίσω μου