Δελτίο Τύπου για ένταξη έργων από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

O Δήμος Πάτμου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι άλλα δύο έργα πνοής για τα νησιά μας εντάχθηκαν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο επιχειρησιακό της πρόγραμμα 2014-2020.

Το πρώτο πρόγραμμα ‘’Κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης’’ που αφορά τους οικισμούς Σκάλα και Μελόι και το ύψος του φτάνει τα 2.400.000 ευρώ. Στο έργο αυτό προβλέπεται η αντικατάσταση όλου του πεπαλαιομένου δικτύου, κατασκευή δύο δεξαμενών και αντλιοστασίου.

Το δεύτερο έργο αφορά την κατασκευή ‘’αφαλάτωσης στο Μαράθι’’ που θα ηλεκτροδοτείται από αυτόνομο φωτοβολταϊκό σταθμό, ένα έργο της τάξης των 236.340 ευρώ που λύνει οριστικά το πρόβλημα υδροδότησης του νησιού.

Ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο αισθάνονται για μια ακόμη φορά να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την ένταξη των δύο αυτών σημαντικών έργων, στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο που αποδεικνύει ότι έχει ευήκοα ώτα και ευαισθησίες, στον έπαρχο Καλύμνου κ. Γιάννη Θεμέλαρο καθώς και σε όλο το περιφερειακό Συμβούλιο.

Έργα που θα συμβάλουν σημαντικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών των νησιών μας.

Δείτε και αυτό

Δήμος Πάτμου

Συγχαρητήρια Δημάρχου για τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Ο Δήμαρχος Πάτμου εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Πάτμου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της

Χωρίς κατηγορία

Πρόσκληση για την εορτή των τριών Ιεραρχών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  Σας γνωρίζουμε, ότι το ερχόμενο Σάββατο  30η  λήγοντος μηνός Ιανουαρίου 2016  θα τελεστεί στο Δημοτικό Ιερό Ναό Μεγάλης Παναγιάς η καθιερωμένη εορτή των Τριών Ιεραρχών με μνημόσυνο των Δωρητών

Γραφείο Τύπου

Πρόσκληση

      ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ